dijous, 25 de març del 2010

IV Torneig Internacional Cadet "Ciutat de Totana"

El passat dissabte dia 5, la Selecció Catalana Cadet es va desplaçar cap a Totana (Múrcia) per participar al Torneig internacional de Totana.
Com a representants de l'equip femení català hi teníem a Daine Cordero (-44 kg) Andrea Méndez i Xenia Mas (-48 kg), Naiara Zarate (-52 kg), Míriam Pané (- 57 kg), Neus Blanco (- 63 kg), a banda Carla Ubasart, Montse Sabaté i Laura Estrada van ser les catalanes que representaven a la Selecció Espanyola.

L'equip masculí estava format per ,Roger Domenech I Gerard Valls -50 kg), Jaume Llovet (-55 kg), Roger Hurtado I Guillem Pérez (- 60 kg), Angel Valls (-66 kg),Alejandro Pérez I Marc Raventós (-73 kg),Oscar Gomez i Albert Pérez (-81 kg), Miquel Luque (-90 kg) i Daniel Lopez (+ 90 kg), a banda Peter Rivadulla, Ferran Guash i Borja Blanco van ser els catalans que van representar a la Selecció Espanyola en aquesta competició.

La competició va ser intensa, tal I com s'esperava, el nivell va ser molt alt, amb la gent més forta de cada pes. Els catalans van saber estar a l'alçada i molts d'ells van disputar medalla.

Els resultats per la gent de casa nostra van ser, or de Carla Ubasart i Peter Rivadulla, plata per Laura Estrada, i bronze per Montse Sabaté, Ferran Guash, Miquel Luque i Daniel Lopez.

1 comentari:

  1. Quedar 3r en un torneig internacional ha fet que fins ara sigui la fita més important que has aconseguit i t'ha situat en el setè lloc de la preselecció cadet a Espanya de judo. Tú pots i endavant!

    Preselección cadete masculino 2010 https://docs.google.com/fileview?id=0B98HehrBt0EONTdjM2VjNzQtYjkzYS00NDA5LTljM2MtZjg2YmRmY2M5MTJl&hl=es

    ResponElimina